#Modernivälittäjä: JANNE KIESELBACH

Avaamme pelin vuoden ensimmäisellä #modernivälittäjä -postauksellamme hiljattain Bo LKV:lle siirtyneellä, “Kirkkonummen kiinteistökeisariksikin” kutsutulla Janne Kieselbachilla.

Janne on lyhyessä ajassa vakiinnuttanut paikkansa pääkaupunkiseudun kiinteistönvälityksen huipulla. Rakennusalalta kiinteistönvälityksen pariin siirtynyt nuori myyntitykki tunnistaa asuntojen rakennusratkaisujen lisäksi myös asiakkaidensa tarpeet asunnon etsinnässä. Hän korostaa hyvän markkinointimateriaalin tärkeyttä, sekä rehellisesti omana persoonana toimimista oikeiden asuinratkaisuiden löytämisessä asiakkailleen.

JANNE KIESELBACH

kieselbach-e1491219278730.jpg

Kerro vähän taustastasi ennen kiinteistönvälitysuraa ja miten päädyit töihin juuri kiinteistöalalle?

Olin aikaisemmin rakennusalalla ja  koulutukseltani olen kiinteistönvälittäjän lisäksi myös talonrakentaja. Olen tehnyt remontteja, rakentanut uusia ja kaikkea siltä väliltä! Olen oikeastaan aina tykännyt asunnoista ja myymisestä. Siitä ei pääse rakentamaan oikein muuta kuin yhdenlaista lopputulosta, kiinteistönvälitystä. 🙂

Haaveilin käytännössä koko aikuisiän kiinteistönvälittäjän ammatista, mutta en aikaisemmin lähtenyt toteuttamaan haavettani, koska myös rakentaminen on lähellä sydäntäni ja se vei uraani yhä vahvasti eteenpäin. Kuitenkin aina silloin tällöin mietin vaihtoa ja yhtenä päivänä päädyin Kiinteistömaailman työhaastatteluun – kaverin houkuttelemana.

Nousit vuodessa Kiinteistömaailman välittäjien kärkisijoille, mitä tapahtui? 

Kyllä, sijalle 4. koko ketjussa (n. 700 välittäjää). Vahva kiinnostus alaan ja ihmisiin ehkä hieman helpotti asiaa. 😉 Tykkään työstäni todella paljon ja enää en voisi kuvitella muuta tekevänikään!

Minulla on vahva osaaminen asuntojen ja kiinteistöjen osalta. Tämä varmasti auttaa myös, mutta ennen kaikkea rento ote ja täysin omana persoonanani asiakkaiden parissa työskentely ovat vahvuuksiani, jotka varmasti auttoivat onnistumaan.

Olemme kuulleet, että sinua kutsutaan Kirkkonummen kiinteistökeisariksi. Pitääkö tämä paikkaansa?

Hauskoja juttuja tekin kuulette! 🙂 Keisarista en tiedä, mutta olen ottanut alueen hyvin haltuun, vaikka kävin siellä käytännössä ekan kerran työhaastattelussa käydessäni.

Miten tärkeänä näet hyvän markkinointimateriaalin merkityksen asuntokaupan vauhdittajana?

Ehdottoman tärkeänä. Se on juuri se, millä voin erottautua asiakkaiden silmissä niille, jotka eivät minua ole vielä kasvotusten tavanneet! Kohteeni ilmoitus on oltava sillä tasolla, että se herättää kiinnostusta jo kotona. Hyvillä kuvilla ja näyttävällä videolla saadaan nekin paikalle, jotka muuten jäisivät kotiin miettimään, että olisikohan tuo kiva. Ja sit se onkin jo myyty… 😉

Mieleenpainuvin asiakaspalautteesi?

”Jatka samaan malliin omalla upealla tyylilläsi mutta ruotsin kieltäsi voisit vähän parantaa.”

Muutaman suomenruotsalaiselle heitetyn ruotsinkielisen läpän tulos…

Millaisena näet kiinteistönvälitysalan kolmen vuoden kuluttua?

Videoihin panostetaan entistä enemmän ja sen tekee myös entistä useampi! Lisäksi uskon, että markkinointi viedään kokonaisuudessaan entistä pidemmälle ja sosiaalinen media on siinä todella vahvassa asemassa!

Lopuksi…Kuulimme, että siirryit juuri Kiinteistömaailmasta Bo LKV:lle. Pitääkö tämä paikkaansa?

Kyllä. Koin, että haluan antaa kohteilleni ja asiakkailleni vielä enemmän sisältöä ja laatua mitä aikaisemmin pystyin. Bo:n konsepti tuki vahvasti ajatuksiani tavasta kehittää itseäni ja tapaani markkinoida. Nyt pystyn luomaan entistä vahvempaa laatua ja näkyvyyttä, jotka tukevat nopeaa ja aktiivista myyntiäni! Tässä Unrealer on vahvasti mukana. 😉

Koin myös, että pääsen tekemään tiiviimpää yhteistyötä kollegoideni kanssa ja tästä on suurta hyötyä asiakkaalle.

Kunnioittaen,

Janne Kieselbach
+358 45 806 8299
janne.kieselbach@bo.fi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s