Virtuaalistailaus tulee?

Suurin osa kuluttajista etsii asuntonsa nykyään internetin välityksellä. Etuovi & Oikotie ovat monelle se ensimmäinen väylä uuden asunnon etsintään. Tällöin kiinnostava kuvamateriaali asunnoista on väistämättä ensisijaisessa asemassa. Mutta mitä tehdä jos myytävä kohde onkin tyhjä?

Asuntojen stailaus on yleistynyt rajusti kuluneen vuoden aikana. Yhä useampi välittäjä on valmis panostamaan kohteen myyntiin palkkaamalla asuntoon ammattilaisen, joka saa stailauksella luotua kohteeseen lisää tunnelmaa. Lähtökohtaisesti stailauksen tarkoituksena on vahvistaa mielikuvaa siitä, miltä asunnossa tuntuisi asua. Mikäli asunnon sisustaminen ja kohteen mielekkäiden yksityiskohtien esiin tuominen tuntuu työläältä tai kalliilta – nyt perinteisen stailauksen rinnalle on tullut uusi, hieman kevyempi ratkaisu: Virtuaalistailaus.

Mistä virtuaalistailauksessa on kyse?

Virtuaalistailaus on yksinkertaisimmillaan sitä, että kalustamattomasta asunnosta otettuun valokuvaan ”istutetaan” haluttu kalustus tietokoneen avulla. Virtuaalistailaajalla on käytössään erilaisia huonekalukirjastoja, joista hän valitsee asunnon tyyliin sopivat kalusteet ja asettelee ne parhaaksi katsomallaan tavalla ”kuvan sisään”. Huonekalujen asettelun jälkeen varjot ym. luonnollisuutta korostavat yksityiskohdat katsotaan kuntoon, jolloin lopputulos on parhaimmillaan varsin luonnollisen näköinen.

Tätäkin voi tehdä monella eri tapaa ja mielestämme esimerkiksi seinän värien muuttaminen tai erinäisten lisäseinien istuttaminen ei ole se lopputulos jota kannattaa asiakkaille esitellä. Näin vältymme yllätyksiltä varsinaisella asuntonäytöllä.

RudinVirtuaalistailaus

Mitä virtuaalistailaus vaatii?

Menetelmä vaatii valokuvat/valokuvan tyhjästä asunnosta, joiden pohjalta suunnittelemme sisustuksen. Otamme luonnollisesti huomioon asunnon luonteen & tyylin, jolloin vältymme kummallisilta yhdistelmiltä. Voit joko vaikuttaa sisustukseen itse tai me voimme tehdä kaiken työn puolestasi.

Miksi?

Tämä menetelmä tarjoaa kuluttajille asunnon parhaat puolet. He pääsevät näkemään asunnon sekä valokuvissa kalustettuna että asuntonäytöllä tyhjänä. Näin esimerkiksi heidän makuunsa sopimattomat huonekalut eivät ole kohteessa haittaamassa omaa sommitteluvisiota.

Menetelmä on edullinen ja nopea ratkaisu, kun haluat saada tyhjillään olevaan asuntoon sitä kuuluisaa ”pullan tuoksua”. Kalustettu asunto helpottaa hahmottamaan sitä, miltä kohteessa tuntuisi asua. Se voi toimia myös vaihtoehtoisena mallina sisustusta mietittäessä.

Menetelmä on ollut USA:n markkinoilla käytössä jo muutamia vuosia ja on hiljalleen rantautumassa myös Suomen markkinoille. Haluamme olla ensimmäisten joukossa tarjoamassa palvelua myös teille. Virtuaalistailauksella ei välttämättä päästä samaan lopputulokseen kun ammattistailaajaa käytettäessä, mutta mikäli haluat kustannustehokkaan vaihtoehdon, on tämä ehdottomasti kokeilun arvoista.

Mikäli kiinnostuit, ota meihin yhteyttä: 0503590998 / spaces@unrealer.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s